Heel erg bijna echt weg

Ojee ojee we gaan nu echt bijna weg! Hebben we wel alles? Weten we de weg? Kunnen we al voor onszelf zorgen ook als er fietsen kapot gaan of als wijzelf een deukje krijgen? Hebben we al tegen iedereen dag gezegd? Stress, straks zijn we opeens onderweg!

Op weg naar Kaapstad. Wat nu nog minimaal 16000 km weg is zal dan steeds dichterbij komen (als we tenminste de goede kant op blijven fietsen).

Route uitstippelen
Even de route plannen hoor

Ik denk (en hoop) dat het wel goed komt, zolang we blijven trappen komen we er wel. Zolang het leuk is gaan we door. Kunnen we het even niet meer aan, dan nemen we gewoon pauze. Even een zandkasteel bouwen in de woestijn, een verfrissende duik tussen de vissen in een of andere oceaan of desnoods gaan we net als Mowgli in Jungleboek even tussen de dieren rondhangen.

Wij hebben er in ieder geval al veel zin in! Zin in de stukken fietsen door mooie en niet mooie landschappen, over bergen en door tunnels, over het asfalt en door het zand, zo gaan wij naar Kaapstad toe. We gaan ontzettend veel beleven onderweg en de leukste, spannendste en mooiste verhalen zullen we zeker met jullie delen. Maar ook zeker de verhalen over onze dagelijkse gang van zaken, want ja hoe zal die zijn? Hoe lang gaan we onze ochtendgymnastiek in de berm volhouden? Hoe vinden we elke dag weer eten en een slaapplek? Joyce en ik gaan het meemaken, en jullie dus indirect ook. Super handig beleef je een avontuur zonder zelf op avontuur te hoeven gaan, ik ben jaloers.

En nu gaan we dus echt bijna weg! Zaterdag 19 augustus vertrekken we zo rond de klok van 11 uur. Eerst Joyce uit Warmond, en dan vanaf Luca helemaal echt. Jullie mogen natuurlijk komen uitzwaaien of een stuk(je) meefietsen! Komt zaterdag je nu niet helemaal goed uit? Dan mag je natuurlijk ook op een ander moment langskomen, stukje langs de Nijl meefietsen, door de woestijn in Namibië of je kan ook met een vliegtuig/auto komen en ons een dagje meenemen naar een safaripark of lopend Mount Kenya op. Wij staan overal voor open.

8 gedachten over “Heel erg bijna echt weg”

 1. Ja dames en dan gaat het er echt van komen.
  Wij wensen jullie een hele goede, fijne reis en pas op jezelf en elkaar.
  Xbox Peter en Margriet

  Like

 2. Ha Joyce en reisgenoot,

  Heel veel succes, onnoemelijk veel plezier en machtig mooie avonturen gewenst! Yay, wat zijn jullie een helden! Vanuit ons allerdaagse Leiden gaan we jullie belevenissen met heel veel plezier volgen. Zet hem op hé! En een hele goede reis, liefs!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s