De voorbereidingen

Ooo goede titel!

Hoi!

het begin

Wij dachten laten we eens een goed en leuk en inspirerend eerste bericht plaatsen en waar kan dat beter over gaan dan de voorbereidingen?

Dus hoe gaat het daarmee? Al heel goed eigenlijk. Naja niet overdrijven. Enkele essentiële dingen missen namelijk nog wel, zoals een fiets voor Luca, de skills om fietsen te repareren en we hebben nog geen gasje die niet op gas gaat om te koken.  Maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat we heel onvoorbereid zijn. Nee, nee, Joyce en Luca hebben sinds september , toen het idee ontstond, al een heel boekwerk volgeschreven met informatie voor onszelf. Zo weten we al dat je altijd je schoenen moet uitkloppen voor je ze aantrekt tegen de insecten en slangen, dat er bijna geen boten gaan van Europa naar Egypte en we kennen het woord fiets in verschillende talen. Dus dit komt helemaal goed. Ook zeker door onze mooie tijdsplanning met alle actiepunten.

We zijn ondertussen al vier keer bij de GGD geweest voor allerlei prikken, en Joyce heeft een informatieavond bezocht bij de Eric de vakantiefietser in Amsterdam, hebben al heel veel verschillende mensen gesproken over hun fietsavonturen en nog meer boeken gelezen van mensen die de hele wereld zijn overgefietst. Superleuk dus!

Er staat nog wel een hoop te doen de komende maanden. Fiets kopen, we moeten nog met een oefenkampeertripje over de Veluwe rausen (dat woord hebben we van Fleur geleerd), de route perfectioneren, heeeel veel spullen kopen en zoeken en lenen. o jeetje het houdt niet op! Post en financiën regelen, afscheidsfeestje organiseren, muzieklijst maken voor onderweg, leren fiets repareren, leren mondharmonica spelen, internationale ontwikkelingen in de gaten houden en daarna kunnen we op weg!

Tot de volgende keer maar weer!

 

4 gedachten over “De voorbereidingen”

 1. Natuurlijk wisten wij al van jullie plannen. Spannende maanden/weken nog met de voorbereiding.
  En daarna natuurlijk DE reis. Wat een onderneming maar wel superstoer!!!
  Liefs, Margriet.

  Like

 2. Ik zie dat de papagaai en de wereldbol weer meemogen! We zijn reuze benieuwd en gaan jullie volgen. Veel plezier eerst met de verdere voorbereidingen. De prikken zijn al gehaald, nu nog een fiets organiseren……Succes ermee!
  Inkie

  Like

 3. Dat gaat stevig bevriende Koekenbakkers vast lukken, succes met de voorbereidingen en kom zeker op het dag-we-gaan-fietsen-feestje!

  Like

 4. Stoere dames, mooie verhalen! En dan moeten de echte mooie verhalen nog komen! Ik zit op het puntje van m’n toetsenbord! Succes met de voorbereidingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s